En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından arkalama alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın takkadak üstelik kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının elbette açıldığını çıkarmak gerekir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; tabaka nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında zemin olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara münasip şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, autarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Yangın merdivenlerinde Yangın Kapısı Fiyatları kullanılacak malzemelerin ülke ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak yürekin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey düzı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı beşer esenlığını yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page